Deprecated: Required parameter $message follows optional parameter $level in /customers/f/c/1/stadgladje.se/httpd.www/system/core/Common.php on line 349

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Deprecated: Required parameter $list follows optional parameter $type in /customers/f/c/1/stadgladje.se/httpd.www/system/helpers/html_helper.php on line 106 Städglädje med Omsorg

Läs mer om oss här!

Är du trött på att städa? Lugn, du är inte ensam. Vi förstår att du har hektiska dagar och svårt att hinna med allt, allt fler människor har ett allt större ansvar och finner inget utrymme för att pyssla med hemmet i den utsträckning man egentligen hade velat.

Det finns många som tycker att det är viktigare att på sin fritid pyssla med sådant som är kul och viktigt, t.e.x umgås med vänner, med barnen, träna eller helt enkelt bara ta det lugnt och inte göra någonting.

Därför har vi valt ett motto, eller snarare en affärsidé, som på några korta rader beskriver hur vi har valt att hjälpa dig i din vardag.

"Att erbjuda hushållsnära tjänster som hemstädning, tvätt och strykning, för privatpersoner och mindre företag till ett väldigt konkurrenskraftigt pris."

Företaget bakom Städglädje startades 2012 och har tack vare det gynnsamma skatteavdraget växt väldigt snabbt.

Tack vare företagets kvalitetstänkt, noggranna personal och flexibla arbetssätt har man bibehållet samma kunder.

All personal är anställd av Städglädje och många har jobbat med oss sedan bolagets start. All personal är kontrollerade i belastningsregistret och har skrivit på ett sekretess avtal. Det är väldigt bekvämt för kunden- dvs att kunden vet att han eller hon går in i ett långsiktigt samarbete med all den trygghet detta innebär.

Tack vare att bolaget är så "litet" så finns den här nära kundkontakten som många saknar hos större företag.

Prova själv får du se!

© Copyright 2019
Städglädje med omsorg i Sundbyberg AB
Sturegatan 27
172 31 SUNDBYBERG
08-522 256 46
info@stadgladje.se